Om oss

Klepp Auto AS 

Ditt lokale bilverksted med erfaring siden 1993

 

Velkommen til Klepp Auto, ditt pålitelige lokale bilverksted med røtter fra 1993. Vi har betjent bilentusiaster i Kjøpmannsbrotet, like ved Jærhagen, siden 2005. Med moderne utstyr og erfarne fagfolk, tilbyr vi omfattende behandling for alle bilmerker. Vi tar vi kundeopplevelser svært seriøst. Vi er dedikerte til å skape en serviceprosess som er sømløs, personlig og tilpasset dine behov. Din tilfredshet er hjertet av vår virksomhet. Vi legger stor vekt på å lytte til våre kunders tilbakemeldinger og tilpasse våre tjenester for å sikre en positiv opplevelse ved hvert besøk.

 

Våre tjenester

Vi er stolte av å kunne tilby et bredt spekter av tjenester for din bil, inkludert service for alle typer biler, reparasjoner, vedlikehold, og dekkhotell for et enklere bilhold. Vårt dyktige team består av 12 bilmekanikere, seks karosseri/lakkspesialister, samt seks dedikerte ansatte på kundemottak, kontor, og delelager.

Hvorfor velge Klepp Auto AS:

  • Erfaring og kompetanse: Med over 25 års erfaring har våre mekanikere den nødvendige kompetansen for å håndtere alle bilmerker.
  • Prisgunstig verkstedarbeid: Vi tilbyr konkurransedyktige priser på verkstedarbeid for å sikre at din bil får den omsorgen den fortjener.
  • Kundens tilfredshet i fokus: Vi er dedikerte til å skape en serviceprosess som er sømløs, personlig og tilpasset dine behov.
  • MECA-sertifisert elbilverksted: Fra 2019 er vi stolte over å være en del av MECA-kjeden med 300 verksteder over hele landet, og vi er også sertifisert for å håndtere elbiler. Her kan du lese mer om Meca sin sertifisering av elbilverksteder.

 

Book din time hos oss

Ta vare på bilen din ved å velge Klepp Auto som ditt foretrukne verksted.

Trykk her for å bestille time, du kan ringe oss på 51 78 60 60, eller stikk innom for en hyggelig bilprat.

Vi er her for å gi deg en trygg og pålitelig bilopplevelse.

Velkommen til Klepp Auto – ditt verksted du kan stole på!