Klepp Auto AS – Komplett service for alle biltyper

Velkommen til Klepp Auto, ditt komplette bilverksted som tilbyr kostnadseffektive løsninger for alle bilmerker. Når du velger oss, kan du være trygg på at din bil er i erfarne hender. Vi er stolte av å være din fullservice destinasjon, hvor vi tar vare på alle bilens behov.

Tjenester vi tilbyr:

1. Service og vedlikehold – Vårt erfarne team håndterer service og vedlikehold for alle biler, inkludert elbiler og bobiler. Vi sikrer at din bil forblir i topp stand gjennom grundige behandlinger.

2. EU-kontroll – Vi tilbyr pålitelige EU-kontroller for å sikre at din bil holder seg i samsvar med gjeldende standarder og forskrifter.

3. Dekkservice – Fra reparasjoner til dekkskift og dekkhotell – vi har deg dekket for å sikre optimal ytelse og sikkerhet. Vi anbefaler å være ute i god tid før den første frosten kommer.

4. Bilglass – Våre spesialiserte tjenester inkluderer reparasjon og utskifting av bilglass, slik at du alltid har klar sikt. Vi samarbeider med Riis Bilglass om kvalitetsglass. Les mer om Riis Bilglass her

5. Skade og lakk – Vi håndterer både små og store skader, inkludert bilpleie og lakkbehandling. Våre sertifiserte mekanikere gir din bil den omsorg den fortjener.

6. Bobilservice – For bobilentusiaster tilbyr vi service, skadebehandling og lakkering for å holde din bobil i optimal stand.

Vårt dedikerte team av sertifiserte mekanikere er klare til å ta imot din bil med omtanke og ekspertise. Velg Klepp Auto for omfattende bilpleie og pålitelige tjenester. Kontakt oss i dag for å planlegge din neste bilservice!