Bobil

Service

Regelmessig service er svært viktig for å opprettholde garanti og driftssikkerhet på ditt kjøretøy. Vi ber deg undersøke serviceheftet for intervaller. Men husk at din årlige kjørelengde kan tilsi at du skal på service oftere enn en gang i året.
Smøring av bremser/bremseservice – dersom bobilen blir stående stille i perioder vil dette kunne gå ut over bremsene. Vinterbruk med salting vil også kunne medføre ekstra behov for vedlikehold.

AC-service og AC-rens – Når man kjører i sommervarmen er et godt inneklima nødvendig for å sikre god kjørekomfort og sikkerhet. Med årlig service på ditt AC-anlegg sikrer du at du ikke går tom for AC gass på tur.
For å unngå at skitt og mikroorganismer som samler seg i filterboksen og fordamperen kommer inn i kupeen anbefaler vi en AC-rens. Vi mener dette er viktig når man både kjører, sover og lager mat i bilen. Vi anbefaler en AC-rens annenhvert år.
Les mer på : https://www.aircowell.com/no-no/

Dekk – Vi tilbyr dekkhotell, og passer gjerne på dine dekk utenom sesong i tillegg til å skifte de for deg.

Skade og lakk

Har du vært uheldig og fått en skade eller en ripe i lakken?
Vi utfører alt av små og store reparasjoner på campingvogner og bobiler.
Vi kan gjøre alt fra små lakkreparasjoner til full omlakkering.

Ring oss gjerne på telefon eller kom innom for en hyggelig prat, så ser vi på bobilen og gir deg et komplett og godt tilbud på jobben.

Velkommen til oss på Klepp Auto Bilverksted AS.