EU-kontroll Klepp

EU-kontroll hos Klepp Auto Bilverksted AS – Tryggere og mer miljøvennlig kjøringEU-kontroll Klepp

 

Klepp Auto Bilverksted AS er stolt av å være ditt godkjente bilverksted for EU-kontroll. Våre dyktige mekanikere besitter både kompetanse og avansert utstyr som oppfyller de strenge kravene som din bilprodusent forventer. Vi er dedikert til å sikre at din kjøretøykontroll blir utført med presisjon og nøyaktighet.

Hvorfor EU-kontroll?
  • EU-kontrollen, også kjent som periodisk kjøretøykontroll (PKK), er en viktig del av vedlikeholdet for å sikre en tryggere og mer miljøvennlig bilpark. Hensikten er å finne eventuelle mangler eller slitasje på kjøretøyet, og forhindre potensielle farer og redusere den totale miljøpåvirkningen.
  • EU-kontrollen krever at alle biler eldre enn fire år må sjekkes og godkjennes hvert andre år. Les mer om EU kontroll hos Meca.no her.
Vår tilnærming til EU-kontroll
  • Når du velger Klepp Auto Bilverksted AS for EU-kontroll, vil du motta profesjonell og pålitelig service. Våre erfarne mekanikere gjennomfører kontrollen i samsvar med de høyeste standardene. Vi sørger også for å gi deg grundige resultater og anbefalinger.
Hva du kan forvente:
  • Kompetente mekanikere: Vårt team av mekanikere er grundig opplært og har ekspertisen som kreves for å håndtere EU-kontrollen med presisjon.
  • Avansert utstyr: Vi investerer i toppmoderne utstyr som oppfyller de nyeste standardene, slik at vi kan utføre en grundig og nøyaktig kontroll av ditt kjøretøy.
  • Overholdelse av produsentens krav: Vi forstår viktigheten av å opprettholde produsentens krav, og vårt verksted er godkjent for å sikre at din EU-kontroll blir utført i henhold til disse standardene.
Bestill din EU-kontroll i dag

Sikre at din bil er i samsvar med lovens krav, bestill din EU-kontroll hos Klepp Auto Bilverksted AS i dag. Vi er her for å sikre at din kjøretøykontroll utføres smidig og effektivt, slik at du kan fortsette å kjøre trygt på veiene. Vi anbefaler at du bestiller time i god tid før fristen går ut. Eventuelle feil og mangler må utbedres innen fristen er over. Du kan bestille time her, ringe oss for en hyggelig bilprat på 51 78 60 60 eller komme innom oss i Kjøpmannsbrotet 9.

Velkommen til en bekymringsløs kjøreopplevelse med Klepp Auto Bilverksted AS!

Når er neste EU-kontroll? Sjekk fristen under her

Søk her hos vegvesenet eller under for å finne fristen for neste EU-kontroll av din bil: