Bilglass på Klepp

Profesjonell hjelp med bilglass hos Klepp Auto AS

Steinsprut eller skadet frontrute? Frykt ikke! På vårt verksted er hjelpen nærmere enn du tror. Vi tilbyr rask og pålitelig service for å bytte eller reparere bilglasset ditt, enten du har vært utsatt for steinsprut eller vært offer for innbrudd.Bilglass riis Klepp

Tjenester vi tilbyr inne bilglass:

Vi tar oss av alle aspekter ved bilglassskader:

  • Steinsprutreparasjon: En liten steinsprut kan utvikle seg raskt til en sprekk. Kom til oss tidlig, så fikser vi det før det blir et større problem.
  • Ruteskift: Ved alvorligere skader eller behov for fullstendig ruteskift, er våre eksperter klare til å håndtere det.
  • Kalibrering: Etter utskifting av frontruten sørger vi for korrekt kalibrering for å opprettholde avanserte førerstøttesystemer.
Hvorfor reparere bilglass raskt?

En liten skade fra en stein kan utvikle seg til en stor bekymring. Ikke vent for lenge med å reparere bilglasset. En skadet vindusrute kan ikke bare forringe sikten i trafikken, men også være farlig ved mørkekjøring og dårlig vær.

Riis Bilglass på Klepp – vår pålitelige partner

Vi samarbeider med Riis Bilglass, en anerkjent aktør innen bilglassbransjen. Deres ekspertise og kvalitetsprodukter sikrer at du får den beste behandlingen for dine bilglassbehov. Sammen jobber vi for å levere førsteklasses tjenester og sørge for at din bil er trygg og klar for veien. Les mer om vår samarbeidspartner Riis bilglass her.

Kom til oss for rask og effektiv hjelp!

Kom til oss med din ødelagte rute, og la våre erfarne teknikere ta hånd om det. Vi forstår viktigheten av å ha intakt bilglass for sikker kjøring.

Kontakt oss i dag for å få hjelp til dine bilglassbehov. Vi tar gjerne imot din telefonsamtale på 51 78 60 60, eller vi kan slå av en prat om du kommer innom i Kjøpmannsbrotet 9.

 Hos Klepp Auto er du i gode hender – velg oss for profesjonell og pålitelig bilglassservice.